Tips til at indrette dit køkken

Sponsoreret

At indrette dit køkken skal være sjovt. Saml inspiration fra magasiner, internettet, venner og familie, så du kan finde ud af, hvad du ønsker. Lav en liste over ting, du synes godt om samt ting, du ikke er så vild med. Ved at blande inspiration fra mange forskellige steder giver dig muligheden for at skabe din egen personlige stil. Vi har her samlet et par tips til indretning af et køkken.

Sørg for at hvidevarerne matcher hinanden

Når du indretter dit køkken, er det en fordel, at du vælger hvidevarer, der matcher hinanden. Hvis du eksempelvis er glad for hvidevarer i farven sølv, så vælg hvidevarer udelukkende i denne farve. Her er der tale om alt lige fra dit køleskab til din opvaskemaskine.

Lav et fokuspunkt

Prøv at kigge på dit køkken, som du gerne vil have andre skal se det. Gå ind i dit køkken og lad som om, at det er første gang, du ser det. Hvad bemærker du mest, eller hvad vil du gerne have, at der skal være fokuspunktet?

Det kan eksempelvis være, at du ønsker en fin ø i midten af køkkenet, køkkenskabe med meget specielle greb eller noget helt tredje. Du kan også bruge mønstret tapet, hænge et stort billede op eller lignende.

Få personlige ejendele ind i indretningen

Når det kommer til at dekorere køkkenet, vil du selvfølgelig starte med alle de funktionelle elementer. Men sørg også for at tilføje nogle personlige detaljer såsom et indrammet billede af dig og din familie, et specielt forklæde eller andet, der virkelig viser din personlighed.