Har din præsentationsteknik brug for et boost?

Sponsoreret

Kvinder tænker typisk, at de kan blive meget bedre til det, de beskæftiger sig med. Det er uanset, om kvinder skal præsentere sig selv ved en jobsamtale eller står og videregiver vigtig information til en forsamling.

Mange jobs kræver, at der nærmest dagligt skal præsenteres noget for enten kolleger eller kunder. Vil du gerne være god til at formidle og fange tilhørernes interesse, kan et præsentationsteknik kursus være en god hjælp.

Præsentationsteknik indeholder mange elementer

For at du får præsenteret det, du har på hjertet, på en god måde, er der mange elementer, du skal forholde dig til. Din udstråling er ganske afgørende, da både din krop, energi og dine ord er vigtige elementer for, at du kommer igennem med dit budskab.

En af de største udfordringer ved en præsentation er at fange deltagerne og få dem til at lytte aktivt. Du kender det sikkert selv fra diverse uddannelsesinstitutioner. Nogle lærere var bare langt bedre til at fange eleverne end andre.

Få indsigt i virkemidlerne på et kursus

Ved at deltage i et kursus med præsentationsteknik får du redskaber til at lave en god præsentation med dig hjem i rygsækken. Du får nemlig en individuel feedback og kortlægning af din personlige præsentationsstil på et kursus. Derudover får du også masser af rådgivning til, hvordan du videreudvikler din teknik.

Det kan blandt andet være i form af:

  • Du bliver opmærksom på dit kropssprog og din stemme.
  • Du lærer at bruge rum, gulv og PowerPoint på bedste vis.
  • Du lærer at skabe en god kontakt til dit publikum.