Sådan vælger du en dobbeltseng til dit soveværelse

Sponsoreret

Sengen er unægteligt en af de vigtigste møbler i ethvert hjem. Det bør ikke være en forhastet beslutning at vælge en seng. Det er det sted, vi alle hviler efter en lang dag, hvor kroppen får lov til at slappe af.

Når du køber en seng, er der en masse praktiske ting at overveje. Hvilken type seng skal det være, hvordan skal madrassen være og alt derimellem. Her finder du en kort guide, der kan hjælpe dig med at vælge den rette dobbeltseng.

Hvilken type seng ønsker du?
En dobbeltseng kan både fås i form af en boksmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng. Hvilken type af seng vil du gerne have? Det er det første, du skal beslutte.

Hvor stor skal din dobbeltseng være?
Hernæst skal du finde ud af, hvor stor din dobbeltseng skal være. En dobbeltseng kommer i flere forskellige størrelser såsom 160 x 200 cm., 180 x 200 cm. og 180 x 210 cm. Du bør vælge en seng, der er stor nok til dig og din partner samt en størrelse, der er plads til i dit soveværelse.

Hvordan skal madrassen være?
En anden ting, der er værd at overveje, er springmadrassen. Det er nemlig den vigtigste komponent i en seng. En springmadras skal helst være af høj kvalitet og indeholde fjedre m.m., så du kan ligge ordentligt og sove om natten. Du skal ligeledes finde frem til, om du ønsker en medium, fast eller ekstra fast madras. Fastheden bestemmes ud fra din specifikke kropsvægt.