Modelinks du bør tjekke ud

Fremhævet billede Modelinks du bør tjekke ud 1 - Modelinks du bør tjekke ud

Mode har altid været en del af samfundet og historien, og det har altid været en vigtig del af det sociale hierarki, for i de fleste af verdens kulturer, får man mere respekt jo bedre man ser ud.

Hvis du ønsker at se så godt ud som muligt samtidig med at du udtrykker din personlige stil, så vil disse links være til stor hjælp for dig. I disse links finder du inspiration til outfits, hvordan man sammensætter forskellige design og tilbehør, hvordan man arbejder med kontrastfarver, og hvordan man finder modet til at prøve nye ting.

Fashion Capital

Det er en dejlig hjemmeside, der er dedikeret til at hjælpe amatørdesignere, som er i gang med at skabe tøj og opbygge et modebrand. Lær hele processen fra idéfasen til den faktiske kreation af tøjstykket. Fashion Capital guider dig hele vejen.

Just-Style

Det er et fantastisk webmagasin, som gør dig opmærksom på de nyeste modetrends, som du bør overveje for at forbedre din stil.

Udover tips og trends, viser Just-Style dig alt fra frisurer, tøj, makeup og tilbehør, hvordan modeindustrien påvirker verden og meget mere. På denne måde kan du være stilfuld og elegant, samtidig med at du er bevidst om, hvordan mode påvirker verden omkring os.

Fashion Net

Det her er et af verdens største modeblade, og fordi det en del af Academy of Fashion Arts and Sciences, er Fashion.net respekteret i branchen. Hvad enten du leder efter tøjtips, farver, tilbehør, anmeldelser af de store mærkers seneste kollektioner anmeldelser eller andet indenfor modeverdenen, finder du det på denne hjemmeside. Tjek dem ud og bliv imponeret over indholdet!

GQ Magazine

Det er en af de største magasiner for mænd lige nu. Mode, livsstil, ny teknologi, rådgivning om kærlighed og forhold, og meget mere er samlet på et sted, så mænd kan holde øje med det hele, og finde det de skal bruge. Tjek deres modesektion for at holde dig opdateret med de nyeste trends indenfor herretøj og se smart og tjekket ud, hvor du end befinder dig.

Hold øje med disse hjemmesider, og vis verden, alt det du lærer ved at lave en smule online research. Hvis du har brug for endnu mere inspiration til, hvordan du perfektionerer din personlige stil og kommer til at se smart og elegant ud, så besøg vores hjemmeside og find nye ting, der kan få din indre stilfornemmelse helt op at ringe!