Om Magasinet

Fremhævet billede Om Magasinet - Om Magasinet

Man kan finde mode allevegne og i alle ting, og om du kan lide det eller ej, er din personlige stil måske ikke noget der tiltaler alle i verden.

Har du set nærmere på hvordan modetrends i det hele taget virker? Ved du, hvordan du holder din personlige stil up to date, så du ser smart ud samtidig med at du udtrykker dig selv gennem din påklædning? Her er en hjemmeside, som du bør holde øje med.

Jeg hedder Marius Jacobsen, og jeg går lidenskabeligt op i tøj og mode. Hvad enten du er mand eller kvinde, finder du mange nyttige tips og informationer her, så du kan skabe det bedste outfit og se smart og fashionabel ud til enhver lejlighed.

Jeg har studeret Fashion and Textile Design i Paris, og efter at have bestået min eksamen, startede jeg en lille modeserie for at vise, hvordan jeg ser verden. Og så eksploderede det. Mit tøj begyndte at vinde anerkendelse, og lidt efter lidt følte jeg mig sikker nok til at dele min viden og skabe mit eget rum på internettet for at hjælpe folk, som vil være mere stilfulde og elegante.

Modeblade findes overalt på internettet, men OB Damer vil være noget ganske særligt. Her vil du finde nyttige tips til at opbygge din garderobe og prøve nye design og farver, så du rigtig kan vække opsigt med din påklædning.