Skræddersyede markiser i høj kvalitet

Sponsoreret

Markiser er en værdifuld tilføjelse til ethvert hjem, og du kan vælge mellem en del forskellige, når det kommer til design og stil.

Ved valg af en ny markise er det vigtigt, at den passer til huset samt dine udendørsarealer. Har du nogle helt specifikke ønsker, eller vil du gerne designe din egen markise, er der rent faktisk mulighed for det.

Design din egen markise

Hvis du ikke har fundet den helt rigtige markise til din bolig, er det værd at overveje, om du selv skal designe den. Med skræddersyede kvalitetsmarkiser til dine behov er du sikret, at du ender med en markise, der passer perfekt til dit hjem både i forhold til stil og funktion.

Du kan eksempelvis selv vælge:

  • Længden på markisens udfald
  • Markisens bredde
  • Dugfarven
  • Hvor motoren skal placeres
  • Diverse tilbehør (solsensor, vindsensor, rystesensor, varmelampe m.m.)

På den måde kan du skræddersy din markise til netop dine ønsker og behov samt købe en model, som du vil glæde dig over i mange år frem i tiden.

Hvorfor skal jeg købe en markise til mit hjem?

I de varme måneder kan din terrasse eller gårdhave blive en forlængelse af din bolig. Her kan du samles med venner og familie, eller hygge alene uden at du bliver forstyrret af solen.

Er du vant til at holde dig meget indendørs, når solen skinner, behøver du ikke længere at gøre dette, hvis du investerer i en markise. Ved at montere en markise over din terrasse eller gårdhave vil du nærmest få en følelse af, at dit hjem har fået et ekstra rum – især om sommeren.