Hvordan er dit drømmehotel indrettet?

Sponsoreret

Går du rundt med en drøm om at have dit helt eget hotel, er du sikkert allerede opmærksom på, hvor vigtigt det er med en god og inspirerende indretning.

Noget af det første, som hotelgæster kigger på, er, hvordan indretningen og det forskellige hotelinventar ser ud. Det er derfor et must, at dit hotel fremstår indbydende på billederne. Det er nemlig det, der lokker kunderne til.

Hvilken type hotel skal det være?

Du bør overveje hvilken type hotel, du ønsker at have. Er det et badehotel, et moderne hotel, et hotel for familier eller et hotel for forretningsfolk? Et hotel skal i bund og grund være et sted, der skal udfylde hjemlige rammer for dine gæster.

Der er altså et fælles behov for alle former for hoteller. Men rammerne er ofte meget forskellige, hvilket der skal være fokus på, når man indretter et hotel.

Receptionen er det første, gæsterne ser

Det første indtryk, som et hotel giver gæsterne, er receptionen. Derfor bør receptionen være indbydende i form af lys, lyd og materialevalg. Receptionen skal naturligvis være velegnet for både gæster og personalet, der står i receptionen.

Den perfekte værelsesindretning

Et andet spørgsmål, du skal stille dig selv, er, hvordan du ønsker, at værelsesindretningen skal se ud. Skal alle værelser være indrettet på samme måde, eller skal der være forskel fra værelse til værelse? Skal de være i en specifik stil? Hvad skal hvert værelse som minimum indeholde udover et sted at sove?