Gør din garderobe klar til efteråret 2019

Sponsoreret

Snart er sommeren forbi, og efteråret træder ind. Sommerkjolerne skal på plads, og diverse strik i nye farver skal frem. Du er ikke nødsaget til at skifte hele din garderobe ud. Du kan sagtens bruge dit eksisterende tøj, når du skal gøre dig klar til efteråret. Flere farver, mønstre og materialer kan du sammensætte på en ny måde, så du stadig er med på den seneste trend.

Jordtoner og masser af print

To af de stærkeste tendenser, som vil komme frem i efteråret 2019, er jordfarver og masser af print. Det er de danske designere, som i år holder sig til afdæmpede nuancer. Og hvis du kan sammensætte et outfit i nogenlunde samme tone, følger du tankerne hos designerne.

For at det alligevel ikke skal blive for kedeligt, skal du ikke gå ned på print. Sammensæt forskelligt print, men hold det stadig i de samme farver. Dog er der ingen regler, og du kan nemt sammensætte forskellige farver, hvis du ønsker et mere fængende look.

Pak ikke sommerkjolerne for langt væk

Selvom du sagtens kan genbruge størstedelen af din garderobe, er det altid en fornøjelse at købe nyt. Du kan blandt andet købe tøj hos Neo Noir, som vil være et fornuftigt bud på et supplement til din garderobe.

For når det kommer til genbrug, så lad være med at lægge dine sommerkjoler væk. Du kan nemt sammensætte dine kjoler med bukser. Det kan enten være løse eller stramme bukser. På catwalken var det særligt den løse stil med flade sko, der var fremtrædende. Til efteråret er det særligt flere lag, som du kan tage med dig.