Find den perfekte guldramme til at pifte væggen op

Sponsoreret

Plakater og billeder er ingenting uden den perfekte ramme. Hos plakatrammen.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige rammer, der passer lige præcis i størrelse og farve til det billede, du vil have indrammet.

Er du også helt vild med, når dine plakater bliver indrammet i en smuk ramme og kommer op på væggen, så dit hjem får et helt andet look? Plakatrammen.dk byder dig velkommen ind i et univers fyldt med rammer, og her kan du blandt andet finde den  Her  perfekte guldramme til at give dit billede eller din plakat et ekstra fint udtryk.

Når du køber en guldramme hos plakatrammen.dk, så kan du være sikker på, at du får en kvalitetsramme, der er udført i utroligt lette materialer. Rammerne er fremstillet af aluminium, og så har de et smart klik-system, så du nemt og hurtigt kan udskifte din plakat eller dit billede, når du ønsker det. Du skal blot klikke hver enkelt side ud, så kan motivet udskiftes uden besvær.

Derudover er frontglasset udstyret med et reflekshæmmende system, sådan at du altid kan se plakaten eller billedet bagved, selv når der er sollys eller skær fra lamper. Fronten beskytter samtidig indholdet mod sol, sådan at farverne i billedet ikke falmer med det samme.

Du kan finde lige præcis den størrelse, du er på udkig efter, hos plakatrammen.dk, for de forhandler guldrammer i de fleste standardmål, der findes på markedet.