Det kan du lave med dit barn derhjemme i weekenden

Sponsoreret

Weekenden kan godt føles lang, hvis dit barn er hjemme, og du ikke har lavet nogen planer. Hvis dit barn plager om at lave det ene og det andet, er det en fordel, at du selv har et par sjove aktiviteter gemt i ærmet. 

I behøver skam ikke altid at tage væk hjemmefra for at hygge jer. Her finder du flere aktiviteter, som I kan hygge jer med derhjemme både indenfor og udenfor alt efter vejret.

Byg en hule

At bygge en hule er altid sjovt. Det er muligt at bygge en hule på flere måder. I kan eventuelt gøre det ved brug af stole, borde og tæpper, papkasser eller noget helt tredje. I hulen kan I læse en god bog, se en film eller hvad end I nu har lyst til.

Spil et spil

Alt efter hvor gammelt dit barn er, kan I spille et spil. Der findes utroligt mange sjove spil, og det er bare en sjov aktivitet, som I kan lave sammen. Det kan være alt lige fra vendespil til Matador eller lignende.

Hop på trampolin

Har du en Berg trampolin eller en anden trampolin i haven, kan I gå ud og hoppe på trampolin sammen. Ikke nok med at dette er en yderst sjov aktivitet, så kan I begge også få brændt noget krudt og energi af.

Hyg med et puslespil

Et puslespil er endnu en god idé, da det kræver koncentration fra jer begge. Desuden kan det tage en god rum tid at lægge et puslespil, hvilket kan være et plus.