4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019

Sponsoreret

Uanset hvordan man ser på det, kan farver også være umoderne eller på mode. Er det egentligt ikke lidt mærkeligt?

Faktisk ikke. I modebranchen bestemmes en specifik farvetones popularitet (eller det modsatte) af flere variabler såsom årstid, hvordan det går med designverdenen, hvad folk bruger, og hvad lederne af de største modehuse tror vil blive den kommende trend.

Ud fra alle disse ting, begynder folk at bruge visse farver, modeindustrien tjener flere penge, og cyklussen starter om igen næste sæson. Bortset fra det er 2019 kendetegnet ved retro-stil i modsætning til sidste år, som var præget af militærgrøn og sennepsgul.

Så 2019 begynder sin rejse fyldt med ideer, og masser af ting at finde ud af og finde frem til, så verden får at se hvor friske og smarte disse farver kan få dig til at føle dig hele året rundt. Læs mere her, om et par af de farvetrends som 2019 har forberedt til dig!

Indlæg billede 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019 Salvie grøn - 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019

Salviegrøn

Denne trendy grønlige/sarte/pastelagtige farvetone er den største trend lige nu, og alle på de sociale medier elsker den. Denne farve får dig til at se elegant ud i alle situationer, og den er meget nem at sammensætte og matche med forskellige tøjstykker og materialer, som får den til at skille sig endnu mere ud.

Indlæg billede 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019 Festlig citrongul - 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019

Festlig citrongul

Denne friske farve passer supergodt med pastelfarvetendensen lige nu, og med et simpelt twist vil denne lyse gule farve få dig til at ligne en smuk citronskabning. Gør det simpelt og elegant ved at vælge søde stykker med struktur, det gør at både farven og stykket skiller sig ud.

Indlæg billede 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019 Støvet pink - 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019

Støvet pink

Denne nuance af pink, som er mindre grel og dermed mere diskret og nemmere at bruge, er fantastisk populær over hele verden. Fra cargobukser til lette kjoler eller jakker og cardigans med masser af struktur, vil denne støvede skygge få dig til at se godt ud året rundt.

Indlæg billede 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019 Fun beige - 4 farvetrends som er på deres højeste i moden 2019

Fun beige

Selvom ingen vil påstå at beige er en rigtig farve (vi ved jo alle, at det er en neutral tone), er fun beige blevet den største farve i år. Folk både på de sociale medier og på gaden er gået amok over denne farve, alle går i beige tøj, som får folk til at ligne lækre og elegante smørstænger.

Begynd at bruge nogen af disse farver, så vil du helt sikker på, at du vil være en af de smarteste mennesker i ethvert rum. Prøv at udtrykke din stil på nye måder og med nye nuancer, prøv dine grænser af, for at se, hvordan du kan være med i den næste store farvetrend.