3 slags chinos bukser, som du bør kende

Sponsoreret

Chinos er sandsynligvis de mest alsidige bukser, du nogensinde vil komme til at eje, så du bør lære at bruge dem, men ikke alle chinos er ens. Vi kan godt forstå, at det ikke er alle, som er klar til at ofre en mindre formue på at afprøve flere forskellige slags chinos, derfor har jeg valgt at gøre det for dig. Her er de tre mest udbredte typer af chinos.

De almindelige – Hurtig mode

Indlæg billede 3 slags chinos bukser som du bør kende De almindelige Hurtig mode - 3 slags chinos bukser, som du bør kende

Det er denne type chinos, som du finder i almindelige tøjbutikker eller indkøbscentre, og du vil blive overrasket over hvor supergode de er. Det allerbedste ved dem den lavere prisklasse, som gør dem perfekte til et nonchalant look. De føles meget lette, og ser bedst ud med mere afslappede stykker som f.eks. T-shirt og sejlersko uden strømper.

Arbejdschinos

Indlæg billede 3 slags chinos bukser som du bør kende Arbejds Chinos - 3 slags chinos bukser, som du bør kende

Denne version er tykkere i stoffet, hvilket forandrer det hele. Det mere slidstærke stof og en lille ændring pasformen resulterer i et amerikansk vintage-look, som er perfekt sammen med teksturerede stoffer og klassiske biker-støvler. Du kan måske føle dig lidt som en skovhugger-kliche med de her bukser på, men de er virkelig seje.

Højkvalitets-chinos

Indlæg billede 3 slags chinos bukser som du bør kende Højkvalitets chinos - 3 slags chinos bukser, som du bør kende

Selvom du vil have 2 par rigtig gode chinos, er det en god ide, hvis du køber billigere par, indtil du er helt sikker på, hvad du rent faktisk vil have. Chinos af høj kvalitet har skjulte detaljer, som giver dem et langt mere professionelt udseende. De passer ind i ethvert look, og du kan sammensætte dem med næsten alt.

Næste gang du er i en tøjbutik, ved du hvad du skal kigge efter, når du bliver bedt om din yndlingstype chinos. Du skal ikke blive forvirret og begynde at prøve forskellige sammensætninger. Når du har fundet ud af hvad du kan lide, ved du også hvad du skal kigge efter, når du køber de dyrere chinos.