9 streetwear trends du bør prøve i 2019

Sponsoreret

Streetwear blev udviklet til folk, der ønskede at klæde sig komfortabelt, men stadigvæk elegant til alle lejligheder, det er ikke let at være opmærksom på hver eneste trend og gennemskue hvilke af dem, som ikke slår igennem. Jeg har studeret disse trends nøje, og her er dem, som er mest interessante i mine øjne.

Stramme bukser er fortid

De har været på markedet i lang tid, og nu er deres tid ved at være forbi. Brede bukseben og pink trompetbukser vil overtage deres plads. Streetwear modescenen blev tilsyneladende træt af mænd med stramtsiddende jeans og går nu efter et andet udseende. Jeg kan stadig godt lide stramme jeans, men jeg vil ikke være den, der kommer bagud med moden.

Streetwear jakkesæt

Det er en ny trend, og det ser ud til, at den vil vare i lang tid. Streetwear jakkesættet kommer til at erstatte det klassiske elegante jakkesæt, det giver et mere afslappet look, og jeg kan faktisk godt lide det. Det bevarer jakkesættets natur, men det er betydeligt bedre egnet til en mere urban livsstil, som på det seneste er begyndt at fokusere på komforten.

Korte shorts

Det her bliver tilsyneladende rigtigt stort i 2019. Engang var shorts regnet for at være barnlige, men nu er de blevet en del af en lang række elegante outfits.

Vesten kommer tilbage

Vi vil sikkert komme til at se masser af veste i år, og de er allerede begyndt at dukke op. Folk troede vesten var gået af mode, men modetrendene har valgt det anderledes. Aktivt tøj er populært i 2019, og veste kommer tilbage i forskellige former. Modeeksperterne tog alligevel ikke fejl.

Ingen logoer

Selv om mange mennesker stadig holder sig til de kendte mærker, når de køber tøj, er tingene ved at ændre sig. Det ser ud til, at folk nu er begyndt at følge anti-logo trenden, og har vendt sig mod designermærker og små producenter. Unikke tøjstykker får igen særlig værdi.

Sort er det nye sort

Det ser ud til, at denne farve vil gøre et comeback på streetwear-scenen i år, og det er vi rigtigt glade for. Selvom farver som blå og rød har været dominerende i den del af modeindustrien, som fremstiller streetwear, slår sort hårdt igennem i 2019.

Dyreprint er stadigvæk stort

Ud fra hvad jeg har set indtil videre i år, vil dyreprint blive hængende længere end jeg havde regnet med. Det kan godt være, at mange vil hade mig for det jeg siger nu, men dyreprint er simpelthen ikke mig.

En ny herretaske

Herretasker er helt ærligt ikke min kop te, men de nye cross-body tasker, som er ekstremt populære lige nu, ser virkelig seje ud og er samtidigt elegante. Desuden siger alle at de er vældigt praktiske, så jeg har købt en. Nu forstår jeg, hvorfor kvinder elsker tasker. Jeg elsker simpelthen disse tasker.

Vintage look

Mange af mine venner troede jeg tog forkert, men nej, jeg havde ret. Outfit med 70ernes og 80ernes look er stadig populære i 2019. Prøv at sammensætte noget af dit gamle tøj med nogle nye stykker, og skab dit eget vintage-look, det er der ikke noget galt i.

Du behøver ikke at følge hver eneste trend i tiden, men nogle af dem vil passe med din stil, og så skal du selvfølgelig benytte dig af det. Det gælder om at følge med i moden og tilpasse det man kan bruge.