Vær ikke ærekær, få briller

Sponsoreret

Kender du det med at sidde og misse med øjnene, når x-faktor hver uge løber hen over skærmen? Hvem fanden var det egentlig, der vandt? For mange mennesker vil ikke anerkende, at de har problemer med synet. Det kommer simpelthen for tæt på. Det er også en hård pille at sluge. Det minder os om en krop i forfald, en krop der langsomt bliver mere og mere uduelig. Det må du overkomme, for sluger du ikke den pille – ubehagelig som den er – ender du med en dundrende hovedpine. Så tag dig selv i hånden, og smut ned i den lokale brillebutik.

 

Æstetisk valg

For ikke så mange år siden havde tæt på hver anden københavnske teenager briller på. Kun en brøkdel af dem havde styrke i glasset. Alligevel bar de stolt, store brillestel. Det var ikke en antimobbe-kampagne, det var ikke et politisk budskab, det var ren og skær mode.

 

Briller kan nemlig indramme dit ansigt på en helt anden måde. Derfor behøver du ikke at frygte et ansigt i forværret stand, men du bør tværtimod forvente en ny stil der fortæller hvem du er. Brillestel findes i at hav af former og farver, her kan du skilte med hvilken gruppe du tilhører. Er du journalist, kreativ kanon, bogholder eller noget helt fjerde, kan udtrykket med garanti findes i stellene.

 

Start stille ud

Er du stadig i tvivl om briller er noget for dig, kan du starte med at erhverve dig et par læsebriller. Det er typisk her de fleste opdager de første problemer. Herfra kan du prøve dit nye look af i trygge og hjemmevante omgivelser. Har du en hudløs ærlig kæreste kan du håbe på respons herfra. Måske har du virkelig lavet et fejskud og købt briller, der ligner noget fra metalsløjd.