Tilføj et barbord til indretningen

Sponsoreret

Barbord, rullebord, rullevogn – kært barn har mange navne. I daglig tale kalder vi det dog et barbord, men selvom det er navnet, betyder det så, at det ikke egner sig som andet end det?

Når det kommer til indretning, handler det om at være kreativ, dekorativ og se nye muligheder – og der er et væld af muligheder med et barbord på hjul, hvis du blot tænker lidt ud af boksen. For barbordet er nemlig et møbel, der kan bruges til stort set alt, uanset om du er på jagt efter praktisk opbevaring eller et godt område til dekoration. Du kan inddrage det i ethvert rum i boligen.

Indretningsidéer til barbordet

  1. Brug dit barbord i køkkenet, og udstyr køkkengrej, kogebøger, og hvad du ellers har brug for en lettilgængelig plads til.
  2. Brug dit barbord som sengebord – det er især smart, hvis du ofte rykker rundt på dine møbler. Med et barbord som sengebord, har du et nemt sted, hvor du kan placere din bog eller dit vækkeur.
  3. Lav et lille plantehjørne på dit barbord. Det vil udgøre en super fin detalje, og du får plads til mange planter på et lille areal.
  4. Placér dit barbord i entréen, hvor du nemt kan placere dine nøgler samt din hue og vanter, når du kommer ind ad døren.
  5. Du kan også bruge dit barbord som et mini-udekøkken. F.eks. ved siden af grillen, hvor du kan have de vigtigste redskaber og krydderier.
  6. Brug et barbord på badeværelset. Dette er især smart, hvis du ikke har alverdens plads på badeværelset. På den måde kan du nemlig opbevare en masse ting i brusekabinen, som let kan rykkes ud, når du skal i bad.
  7. Og endelig kan du naturligvis også bruge bordet som barbord! Her kan du placere alle dine flasker med alkohol, og det vil se både stilfuldt og dekorativt ud.