Smukke designmøbler fra &tradition

Sponsoreret

Håndværk og ideer fra dygtige designere i 1930erne og til i dag er, hvad det danske designfirma &tradition er bygget af. Hos rosborgshop.dk finder du et stort og alsidigt sortiment af møbler, belysning og boligtilbehør fra en række anerkendte designere, der står bag &traditions unikke håndværk.

Gamle klassikere i tidsløse designs

I 1966 etableredes Rosborg Møbler af Akton Rosborg, hvis vision var at skabe en virksomhed udelukkende med kvalitetsprodukter. Dette er stadig kendetegnet for virksomheden, der blandt andet forhandler møbler fra populære designere som Arne Jacobsen, Verner Panton og Jørn Utzon, der står bag nogle af de reproducerede produkter fra &tradition. Blandt udvalget kan du finde Jacobsens moderne lampeserie, Bellevue, der både fås som stander-, bord- og væglampe. Pantons kendte Flowerpot lampeserie er også at finde, der fås til bord, væg og loft. De mange designs producerer &tradition i neutrale nuancer som sort, hvid, grå og beige, men også afdæmpede farver som flaske- og mintgrøn, bordeau og marineblå. Både møbler, belysning og boligtilbehør kan derfor passe ind i ethvert moderne hjem.

Dansk design, online og i den fysiske butik

&traditions fornemmeste opgave er at genskabe de populære og anerkendte danske designs. Deres vedvarende produktion er med til at forevige de unikke produkter, der med sine stilrene designs er tidsløse. Søger du smukke møbler og lamper til dit hjem? Du kan finde et stort udvalg af &traditions produkter hos Rosborg Møbler på deres webshop eller et mindre udvalg i deres fysiske butik i Aarhus midtby, hvor du kan se dem med egne øjne.