Savner du sydens sol og varme?

Sponsoreret

Savner du sydens sol og varme, kan du lave din helt egen subtropiske stemning hjemme i privaten. Det bedste ved det hele er, at denne stemning varer hele året rundt samt endda mange år frem i tiden. Det er derfor ikke kun en kort fornøjelse. Med en kunstig palme eller flere derhjemme kan du hurtigt komme til at føle, at du er kommet sydpå.

Naturtro palmer til både indendørs og udendørs brug

Er du villig til at gå langt for at skabe den helt rigtige subtropiske atmosfære i dit hjem? Så kan du glæde dig over, at du kan få kunstige palmer i et utal af størrelser, farver og modeller til både udendørs og indendørs brug.

For at sikre at du virkelig får den helt rigtige fornemmelse af at være sydpå, bør du vælge naturtro kunstige palmer i en høj kvalitet.

Kunstige træer, der kan tåle både sol, regn og sne

En kunstig palme kan trives uanset vejret. Det har derfor ingen betydning, om der er meget sol, om det regner hele tiden eller, om sneen lægger sig i en tyk dyne. Du kan sagtens placere en seks meter høj kunstig palme ved din swimmingpool uden at bekymre dig om den.

Eller hvad med en palme på 280 centimeter ved siden af dit vildmarksbad? På terrassen kan du have en hyggelig bananpalme med en bananklase eller andre mindre palmer stående.

Palmer kan stå hvor som helst indendørs

Det er muligt at stille kunstige palmer hvor som helst indendørs. Du skal nemlig ikke tænke på, om de får for meget eller for lidt sol. De kan derfor placeres lige der, hvor du ønsker.