Sådan transformerer du din balkon med planter

Sponsoreret

Leder du efter gode idéer til at transformere din balkon til et skønt sted, hvor du elsker at være? Så skal du læse med videre her. Her finder du nemlig flere idéer til, hvordan du kan give et friskt pust til din balkon blot ved brug af planter. 

Planter er helt fantastiske til at give noget ekstra til dit udemiljø. Det handler bare om, at du ved, hvordan du bedst muligt indretter din balkon med hjælp fra planter.

 

Tips til at indrette din balkon ved brug af planter

Du kan indrette din balkon på flere måder. I bund og grund handler det om dine ønsker og behov. Først og fremmest er det en god idé, at du tænker over, hvad formålet med din balkon er, samt hvad du ønsker af møbler og så videre på din balkon. 

Herefter kan du tænke over, hvilke planter du skal bruge. Når du skal vælge planter, er det værd at have følgende gode råd in mente:

  • Potter og plantekasser – Hvis der er plads, så brug en plantekasse, potter eller lignende til virkelig at skabe et lækkert udemiljø på din balkon. Du kan vælge at købe flere plantekasser, da de er utroligt smarte. Med plantekasser kan du ikke kun skabe din egen lille have på balkonen. Du kan også bruge dem til at få mere privatliv m.m.
  • Tænk på placeringen – Derudover bør du altid tænke over placeringen af dine planter. Får de for meget sol, eller får de for meget skygge? Er det muligt at vande planterne uden problemer? Står de sikkert, og er der ingen risiko for, at de pludseligt falder ned fra altanen?
  • Vælg planter og blomster der dufter – Sidst men ikke mindst er det en fordel at vælge blomster og planter, der dufter. Det vil være yderst dejligt at sidde på balkonen og bare kunne dufte alle de skønne blomster og planter.