Sådan styler du din maxikjole

Sponsoreret

Maxikjoler er alsidige og flotte, og så kan de bruges året rundt. Men hvordan du styler en maxikjole alt efter årstiden samt til lejligheden, kan være en skræmmende tanke. Især hvis du normalt ikke bærer sådan en type af kjole.

Uanset om det er sommer eller vinter, dag eller aften, er der masser af måder, du kan style en maxikjole på. Hvis du er usikker på, hvordan du skal bære en maxikjole, finder du et par gode råd her.

Maxikjoler til dag

Hvis du planlægger at have en maxikjole på i løbet af dagen, har du brug for en afslappet og alsidig model, der er behagelig og nem at gå rundt i. At vælge en farverig maxikjole eller en maxikjole med et mønster eller med print er helt fint.

Du kan sammensætte en maxikjole med et par sneakers og din normale hverdagstaske. Derudover kan du vælge afslappede flade sandaler og et par solbriller. Hvis du ønsker at have en maxikjole på, når du skal på arbejde, kan du gøre den ekstra smart med en blazer, et bælte og ankelstøvler.

Maxikjoler til aften

For dem, der ønsker at have en maxikjole på om aftenen, kan det være en fordel at vælge en mere formel maxikjole. Men selvfølgelig kommer det også an på, hvad du skal. Skal du på date, til arbejdsmiddag eller være sammen med dine veninder?

Hvis du gerne vil være fin, kan du vælge en maxikjole i en neutral farve og herefter pynte den med flotte stiletter og masser af accessories. Det kan du eventuelt også gøre, hvis du vælger en maxikjole som gæst til et bryllup eller en anden stor begivenhed.