Pak feriekufferten med lækkert tøj til kurvede piger

Sponsoreret

Endelig er det blevet sommer og ferietid, og den skal nydes i fulde drag. For at dette kan ske, kræver det typisk en smule tøjindkøb. Det er nemlig altid rart med lidt nyt i feriekufferten, der skal luftes på feriedestinationen. Men hvad er egentligt vigtigt at få med af tøj i kufferten, når du skal på sommerferie?

På stranden eller ved poolen

Når det kommer til en sommerferie, er der en enkelt meget vigtig beklædningsgenstand, som du altid bør have med i kufferten. Det er naturligvis badetøjet.

Til badetøjet kan det være rart med et par matchende badesandaler og strandhåndklæde således, at du bare er forberedt til fingerspidserne. Når du bevæger dig til og fra stranden, er en eller anden form for luftig strandkjole et godt valg. Den er nemlig nem at få af og på, og så tørrer den også lynhurtigt.

På sightseeing i byen

Hvis du skal på sightseeing i byen eller på en bustur, er det rart at have bløde og ikke alt for tætsiddende shorts på. Til dine shorts kan du have en T-shirt, en top eller en kortærmet skjorte på. Du bør vælge den type af overdel, du har det bedst med.

Ud at spise om aftenen

Du skal garanteret ud at spise om aftenen op til flere gange, når du er afsted på din sommerferie. Det skal du naturligvis også have flere perfekte outfits til. Er vejret stadig varmt om aftenen på din sommerferiedestination, er flere forskellige sommerkjoler altid et godt valg til en middag.

Du kan finde inspiration til tøj til feriekufferten fra Carmacoma her.