Overvejer du også et rygestop?

Sponsoreret

I de seneste år er e-cigaretter blevet et populært valg i Danmark for folk, der ønsker at stoppe med at ryge. E-cigaretter kaldes også for e-smøg, e-damper og e-cig. Men uanset hvad de bliver kaldt, har de præcis den samme funktion.

Hvordan kan en e-cigaret hjælpe mig med at holde op med at ryge?

Mange mennesker er allerede stoppet med at ryge ved hjælp af en e-cigaret. Dem, der har prøvet det, siger, at en e-cigaret er en effektiv hjælp i deres proces med at holde fingrene fra de almindelige cigaretter.

Når du bruger en e cigaret, hjælper den dig med at styre din nikotintrang. For at få det bedste ud af det skal du sørge for, at du bruger den så meget, som du har brug for og med den rette styrke af nikotin i din e-væske.

Du får ikke den fulde fordel ved at bruge en e-cigaret medmindre, at du holder helt op med at ryge cigaretter. Dog er det for nogle en god idé at starte stille og roligt med at kvitte smøgerne, så overgangen fra de almindelige cigaretter til en e-cigaret ikke føles for overvældende.

Hvordan vælger jeg den rigtige e-cigaret til mig?

Når du vil i gang med at bruge en e-cigaret, kan du eventuelt vælge at starte ud med et startkit. Der får du nemlig alt det, du skal bruge. Det bedste er naturligvis, at du henvender dig et sted, der sælger e-cigaretter for at få den bedste vejledning i forhold til hvilken e-cigaret og væske, der er bedst for dig.