Ophold med værdibaseret neurorehabilitering hos Vejlefjord Rehabilitering

Sponsoreret

Hos Vejlefjord Rehabilitering kan du komme på et ophold i smukke omgivelser, hvis du lider af en hjerneskade eller hjernesygdom såsom en hjernetumor. Er der mistanke om, at du lider af en af disse ting, kan du ligeledes besøge Vejlefjord Rehabilitering.

Her kan du eksempelvis få en neuropsykologisk undersøgelse, der kan være til stor gavn for personer med en hjerneskade eller hjernesygdom.

Med denne undersøgelse kan du få vurderet dine færdigheder, mens du samtidig kan få stillet en eventuel diagnose. Herved er der mulighed for, at du kan få hjælp samt den helt rigtige behandling og genoptræning.

Både genoptræningen og rehabiliteringen bliver tilrettelagt præcis efter dit nuværende funktionsniveau og netop der, hvor du er i forhold til dine individuelle behov. Hos Vejlefjord Rehabilitering tager de udgangspunkt i deres patienters interesser fra før, de fik en skade. Det bliver inddraget i behandlingen for, at selve træningen bliver mere meningsfuld for den specifikke patient.

Behandlinger med fokus på værdi

Vejlefjord Rehabilitering laver et nyt forskningsprojekt sammen med Syddansk Universitet, hvor de undersøger, hvordan de forskellige livsområder bliver påvirket af en hjerneskade eller en hjernesygdom samt, hvordan de skal arbejde med dette.

De undersøger ligeledes, hvad der egentlig giver mest værdi for neuropatienter, når det kommer til neurorehabilitering. De sørger nemlig for at have fokus på, hvad der giver patienterne den største værdi lige såvel som den bedste effekt. Det mener de er yderst vigtigt, når der er tale om tilrettelæggelsen af alle deres behandlinger.