Mangler du et par nye briller?

Sponsoreret

Et par nye briller kan være med til at give et nyt look, og det kan være forfriskende, hvis du har gået med de samme briller i mange år. Se det store udvalg af briller, CrossEyes kan tilbyde.

En af de ting, der især kan være med til at forandre et look, er hvis man får nye briller. Og det kan være rigtig forfriskende engang i mellem, for ligesom ens tøjstil kan ændre sig, så ændrer brillemoden og ens eget syn på briller sig sandsynligvis også med tiden.

Hos CrossEyes kan du både købe enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller og skærmbriller, alt efter hvad dit behov er. Enkeltstyrkebriller er til dig der kun skal have én styrke i dit glas. Det betyder ikke noget, at du har en styrke på højre øje og en styrke på venstre øje – så længe det er samme styrke i hele glasset, er det enkeltstyrke.

Derimod er flerstyrkebriller med progressive glas eller glidende overgang, og den type brille kan gå under mange forskellige navne. Men det er til dig, der har brug for flere forskellige styrker i samme glas. I et flerstyrkeglas kan du se langt øverst i glasset, mens du kan se ting på kort afstand i den nederste del af glasset. På den måde kan du altså både se skarpt på lang og kort afstand, når du vælger en flerstyrkebrille.

Hvis du er interesseret i at vide mere om briller hos CrossEyes, så kig forbi hjemmesiden og gør dig klogere på dine muligheder.