Lav et walk-in closet i dit hjem

Sponsoreret

Opbevaringsplads til tøj, sko og tasker er en nødvendighed for alle kvinder. Men hvordan opbevarer du alle disse ting på en ordentlig og funktionel måde? Ofte er der ikke nok plads i et klædeskab til at organisere alle dine ting på den mest optimale måde.

Den bedste løsning er at skabe dit helt eget walk-in closet. Det er en drøm, som de fleste kvinder har haft siden, at de var helt små. Hvis du skal i gang med at indrette dit walk-in closet, finder du her tips til indretningen.

Sørg for at opmåle pladsen

Vurder omhyggeligt den tilgængelige plads. Hvis du planlægger at lave et walk-in closet i dit hjem, skal du sørge for at måle, hvad der er plads til. Det giver dig mulighed for nemmere at finde frem til den bedste løsning. Udnyt pladsen så meget som muligt, så du får plads til mere.

Organisering er vigtigt

Nøglen til et velorganiseret walk-in closet er tilbehøret. Hvis du har nok plads, kan du lave hylder, placere kurve fra HAY til diverse accessories samt en vasketøjskurv, skohylder, skuffer til undertøj, smykker og meget mere.

Dekorer dit walk-in closet efter din stil

I et walk-in closet er det vigtigste naturligvis, at der er plads til din garderobe i form af dit tøj, dine sko, tasker og så videre. Men det er skam også essentielt, at du føler, at det hele afspejler din stil. Det kan du gøre ved at indrette pladsen med alt lige fra flotte lamper til en puf, spejle m.m.