Hold et anderledes polterabend i naturen på Nordsjælland

Sponsoreret

Står du og er i færd med at planlægge et polterabend, og kunne du tænke dig, at polterabendet skal skille sig ud fra alle andre? Så tag vennerne eller veninderne med i klatrepark og styrk fællesskabet på polterholdet.

Leder du efter polterabend aktiviteter i Nordsjælland? Så er Havreholm Klatrepark lige stedet for jer. Her bliver den poltede ikke ”ydmyget” på gaden med pinlige ting, men udfordret på sit mod. Et polterabend i trætoppene vil være en dag, I vil huske i mange år.

Ofte er et polterabend en sammenbringende fest af alle den poltendes venner og familie fra forskellige grupper. Derfor kan der være mange, der ikke kender hinanden. Hvad med at ryste holdet sammen, så alle kender hinanden bedre til brylluppet?

At komme helt derud, hvor nervøsiteten går i fødderne og hænderne, og adrenalinen kører rundt i kroppen – at være presset – er der, hvor man lærer hinanden bedst at kende. Derfor er en tur i klatreparken lige sagen for et polterhold. Her kan alle blive udfordret på hver sit niveau samtidig med, at man skal opbakke hinanden på bedste vis. I vil se sider af hinanden, som I ellers ikke ville komme til at se til et almindeligt polterabend, fordi I bliver afhængige af hinandens opbakning, når I er helt oppe i toppen.

En klatrepark indbyder til samarbejde og tillid, og det er helt perfekt, når man som polterhold skal lære hinanden godt at kende.

Måske brylluppet bliver meget sjovere, når I har været en tur til tops i træerne og set hinanden i pressede situationer og støttet hinanden på godt og ondt.