Har du for travlt til proteiner?

Sponsoreret

Oplever du, at du styrter rundt dagen lang fra det ene til det andet? Måske har du heller ikke tid til at spise i løbet af din travle hverdag? Det må du have gjort noget ved med en praktisk og nem løsning, så du får dine proteiner. Du kan eksempelvis tage en proteinbar med i tasken.

Proteiner er vigtige i dagligdagen

Det er vigtigt, at du får dine proteiner i dagligdagen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at almindelige mennesker har et indtag på 0,8 gram proteiner pr. kilo kropsvægt.

Når du ikke lige at få spist din daglige æggemad, der indeholder proteiner, til frokost, skal du spise endnu mere fisk, kød og mælkeprodukter til aftensmad. Og det kan være svært at nå, hvis du ikke er en person, der spiser uanede mængder.

Vedligehold din muskelmasse med en proteinbar

Proteiner er med til at opbygge og vedligeholde din muskelmasse og dermed dit velbefindende. Får du ikke nok med proteiner, bliver din muskelmasse mindre, og du får sværere ved at opretholde din travle hverdag.

Med en proteinbar i tasken har du altid et hurtigt og nemt mellemmåltid, så du lige kan supplere din normale kost med lidt proteiner. Uanset om du er på vej til et møde på arbejdet, eller om dit næste stop er træning, kan du indtage en hurtig proteinbar, der også er en fremragende energikilde.

Det kan være en fordel at tage din proteinbar med dig rundt, så du har noget hurtigt og nemt at spise. Du skal blot bruge tid på at pakke den ud, og så er den klar til at blive spist.