Gør dine læsebriller til en del af dit look

Sponsoreret

Briller er ikke bare briller. Udover at hjælpe dit syn, kan du også bruge briller til at udtrykke din stil, fordi de fungerer fremragende som accessoires. Derfor er det ikke en dårlig idé at anskaffe dig flere par briller, så du kan mixe og matche i forhold til dit tøj.

Her er læsebriller ikke en undtagelse. Selvom man bruger læsebriller mindre hyppigt end normale briller, er de stadig fremragende til at komplimentere ansigtet og sætte prikken over i’et i et look.

Stellet sætter stilen

Der findes mange slags læsebriller, og de findes i et væld af farver. Det kan derfor virke overvældende, når du skal vælge et par. Don’t worry! Mangler du inspiration til, hvilken slags stel du skal vælge, er der her fem stilfulde steltyper, du bør overveje at inkorporere i dit look:

  • Cat eye-briller: Denne slags briller giver dit outfit et mere retro og sofistikeret udtryk. Leder du derfor efter et par læsebriller til at gøre dit look mere chikt, er cat eye-briller et skønt valg.
  • Briller med afrundet look: Er du vild med bløde former, er runde briller et stilfuldt valg. Dertil giver denne slags stel dit ansigt et mere afrundet udtryk, hvilket især klæder personer med en firkantet ansigtsform.
  • Tykke stel: Sæt fokus på dine briller ved at vælge tykke stel. Denne slags stel giver struktur og kant og er derfor et must-have for dig, der godt kan lide dramatiske accessoires.
  • Transparente briller: En populær trend er gennemsigtige briller, og det er der en god grund til. Transparente briller er stilfulde i deres minimalistiske design, og det gennemsigtige stel gør, at der ikke er noget til at distrahere fra dit skønne ansigt.
  • Briller med skildpaddemønster: Er du vild med brillestel, der har detaljer og dybde, er briller med skildpaddeprint en flot mulighed. Det stilfulde design ved denne slags briller passer perfekt til ethvert outfit – især hvis du lader stellet komplimentere tøj i neutrale farver.

Læsebriller i stilfulde designs

Du kan købe læsebriller mange steder. Leder du efter smarte læsebriller at tilføje til din stil, er HART & HOLM et skønt valg. Dette brillebrand har et stort udvalg af moderigtige briller i høj kvalitet, så du er sikker på at finde et par, der passer til din personlige smag.