Glæden ved at cykle

Sponsoreret

Mange forbinder måske en cykeltur med noget kedeligt. Ofte bliver cyklen brugt, når du skal fra A til B og absolut ikke i andre henseender end det – men hvorfor tager vi aldrig en cykeltur? Og hvorfor nyder vi ikke cykelturene til og fra job?

Vi er overbeviste om, at alle kan finde glæden for at cykle frem! Der er noget helt særligt ved at tage en tur og bare se, hvor du ender. Eller holde øje med, hvor hurtigt du kører og hele tiden prøve at overgå det? Prøv at lægge mærke til, hvordan vinden suser igennem håret, og giver dig fornyet energi.

Når du er på cykeltur, kan du køre ud til steder, som du ikke kender til – for det er dig, der bestemmer. Du kan bruge en cykeltur til at komme væk fra alt og alle, lufte tankerne og tømme hovedet i en stresset hverdag. Vi garanterer, at du vil komme hjem med fornyet energi.

De fleste anskaffer sig – som sagt – en cykel for at komme fra A til B, og det er da også helt okay. En cykeltur er faktisk den perfekte start på dagen, hvor du lige kan få kroppen og hovedet igang på vej til kontoret om morgenen.

Hvilken cykel skal du have?

Jooll giver dig muligheden for at få fri cykel i form af en cykel over lønnen. Din arbejdsgiver melder arbejdspladsen til, og du bliver beskattet af leasingprisen over lønnen. Det bliver næsten ikke bedre! Så kan du vælge din favoritcykel og komme ud og træde i pedalerne.