Gå foråret i møde med stilfulde sko

Sponsoreret

Foråret er tiden for lette kjoler, bare ben og kolde drinks. Det er ikke et under, at mange bliver forelskede i den her tid. Desværre er det også her, at skomoden halter fælt. For når temperaturerne stiger, er det efterhånden en sjældenhed, at landets folk kan svinge sig op til mere end et par klip-klapper eller Birkenstock sandaler.

 

Normalt sætter folk en dyd i at se godt ud, men i de varme måneder vinder komfort tydeligvis over æstetik. Og det er egentlig mærkeligt, når der findes et helt hav af lette sko, der fint imødekommer de varme temperaturer.

 

Flet

Sko i flettede materialer giver en naturlig luftgennemgang i skoen, i stedet for jævnt stof på hele skoen. De fleste materialer kan flettes, men ses typisk med læder.

 

Flettede sko har et meget naturligt udtryk, der kompenserer de mange planter, der springer ud over hele landet.

 

Ballerinasko

Ballerinasko er en sko, der holder en stor del af fodens overdel frit. Det er altså kun hælen og selve tæerne, der holder skoen på plads. Ballerinaskoen er kommet langt siden sin oprindelige form på danseskolerne, og laves nu i de fleste materialer.

 

Skoen kan fås med hæl, hvilket giver den et mere formelt look, der passer godt til kontoret.

 

Hold blodet koldt

Når man vil køle sin fod ned, er det vigtigste at holde anklen fri. Her løber flere pulsårer, hvor igennem der strømmer en masse blod. Hold det stykke frit, og det vil gøre underværker for dine varme fødder.

 

Emma Goe Shoes har mange modeller, der holder anklerne fri for stof og læder. Skoene kommer i mange varianter og imødekommer derfor de fleste stile. De er derfor et besøg værd, lige meget om man er til et stilrent eller mere legesygt udtryk på sine fødder.