Fyld dit skab med sporty trends

Sponsoreret

Der er ikke noget bedre end et skab fyldt med bløde, lækre og veldesignede items, som kan bruges til træning såvel som en afslappet dag hjemme eller i skole. Idag er særligt sporty trends førende blandt unge – med hoodies, sweatpants, t-shirts med logo og hertil masser af accessories som huer, bumbags og caps. Alt sammen på højeste mode samtidig med at komforten er i top.

Brandet der har det hele

Adidas er et af de mange sportsbrands, som fylder modescenerne – både med traditionel trænings- og sportsudstyr, men også med mere moderigtige items, såsom sneakers, sweaters og statement T-shirts. Det, man kalder vaskeægte streetwear. Adidas er for mange go-to brandet, da det rummer det hele, og når først man er blevet glad for en sneakermodel, så har de fleste tendens til at vælge den samme igen og igen. Hvad end du søger et par nye træningstights eller en ny top, så finder du netop det og meget mere blandt Adidas’ store udvalg.

Foruden klassikerne, også kaldet Originals, så er Adidas også eksperter, når det gælder banebrydende og grænsesøgende mode og streetwear. Det viser de med alverdens samarbejder med kendte personligheder såsom Stella McCartney, Kanye West og Beyonce.

Afslapning med stil

Hvis der er noget, der er på mode lige i tiden, så er det comfy clothes såsom sweatpants, lækre hoodies og vamsede jakker. Alt sammen kan det styles op og ned alt efter temperament, anledning og årstid. Fordelen ved at have masser af lækre styles fra Adidas er, at du kan slappe af med stil.