Fotobog med livets første år

Sponsoreret

Er du blevet mormor, farmor eller bedstemor? Det er en dejlig tid, hvor du kan nyde dit barnebarn i fulde drag. Du kan helt sikkert ikke holde dig fra at tage stribevis af billeder af guldklumpen.

Det er bare frem med mobilen, og så er barnebarnet foreviget i søde og sjove situationer. Men husker du at få gemt dine billeder af det højt værdsatte barnebarn andre steder end på mobilen?

Billederne af prinsen eller prinsessen går tabt

Der er ikke noget mere frustrerende, end hvis din mobil går i stykker. For det første kan du ikke komme i kontakt med nogen, og for det andet skal du investere i en ny.

Men har du tænkt på, at alle dine billeder af barnebarnet ligger på den, og kun på den? Du skal derfor huske at gemme dine fotos, så du ikke kommer ud for, at de første år af barnebarnets liv er væk. En fotobog er en glimrende løsning, så du kan få gemt alle de bedste billeder.

Lav en fotobog online

Du behøver ikke at bruge tid på at gå ned til fotohandleren for at få fremkaldt alle de bedste billeder af dit barnebarn. Du har nemlig mulighed for at lave en fotobog online. Der er masser af steder, som yder denne service.

Sådan laver du en fotobog

Når du har fundet et sted på internettet, hvor du vil lave din fotobog, er det nemt og hurtigt. Du bruger bare den software, som hjemmesiden har, hvorefter du uploader dine billeder. Du har de fleste steder mulighed for at redigere i billederne samt skrive en tekst til dem.