Forkæl dine medarbejdere skønne firmagaver

Sponsoreret

Er du på udkig efter gaver, du an forkæle dine kollegaer med? Uanset om det er op til en højtid, en fødselsdag eller andre anledninger, så hjælper bach-promotion.dk med at finde de helt rigtige gaver. Se mere her for at få et indblik i det store sortiment.

Til højtider, fødselsdage og ferier

Hos Bach-promotion.dk finder du et stort udvalg af gaver, der kan passe til alle aldre, køn og anledninger. Drikkevarer, brugskunst, beklædning og ikke mindst wellness er at finde, og det er ganske nemt. Under kategorierne kan du nemlig vælge gavernes budget. Det starter lige fra 1 til 249 kroner, hvor du blandt andet kan finde gavekurve, forskellige power banks og figurer. Må beløbet være over 1000 kroner, kan du både finde Erik Bagger-vaser, Pillivuyt gryder og diverse isenkram. Udvalget spænder altså bredt, og skulle du have brug for hjælp, er Bach-promotion.dk klar til at rådgive.

Prisgaranti og stor popularitet

Siden 1989, hvor Claus Bach stiftede firmaet, har det været til stor glæde for gavesøgende. Dog er det ikke bare gaver til egne ansatte, du kan finde, men også kundegaver som tak for samarbejdet. Bach-promotion.dk tilbyder ovenikøbet at pakke gaverne ind og sende dem direkte til modtageren, uanset om det er i Danmark eller uden for grænserne. Kunderne hos firmaet er både virksomheder, foreninger og den offentlige sektor, som nyder godt af de mange års erfaring samt priserne, der er de laveste på markedet. Du kan altså roligt tage et kig forbi Bach-promotion.dk, hvor du helt sikkert kan finde ting, som vækker glæde hos dem, du synes fortjener en gave.