Forkæl dig selv eller en veninde med den populære Nike-sko

Sponsoreret

Er du vild med et sporty look i hverdagen, er Nike Air Force 1 lige en sko for dig. Du kender den sikkert allerede, og det er der flere grunde til. Den har eksisteret siden 1982 og er kendetegnet ved dens fleksible og tykke sål. Derudover er det en sko, der aldrig går af moden, og som du kan bruge både til sport og hverdag.

 

Komfort gennem årtier

Nike Air Force 1 blev lanceret I 1982 som en basketballmodel. Nike lavede dengang grundig research og tests for at finde den optimale og bedste teknologi, som har vist sig at være en stor succes. Siden lanceringen har skoen nemlig været på banen indenfor hverdagslig sportsmode. Men det er ikke bare det moderne element, der har givet den store popularitet. Sneakeren er nemlig kendetegnet ved dens tykke sål af gummi med en lille hældning samt det klassiske Nike Swoosh-logo på siden. Sålen er både fleksibel og komfortabel, så både udseende og komfort matcher hinanden.

 

Et kulturelt modefænomen

Navnet på skoen er heller ikke tilfældigt. Den er nemlig opkaldet efter præsidentens fly, Air Force 1, og dermed forbindes den med den amerikanske kultur, og designet forbindes med den amerikanske mode. Hos Intersport finder du flere modeller af Nike Air Force 1 til mænd og kvinder, så alle kan få glæde af skoen. Den er i et klassisk og enkelt design, og så er de i neutrale farver, som kan passe til ethvert outfit, uanset om du er på vej til sport, eller om de er en fast del af dit hverdagsoutfit. Designet er tidsløst, og det bekræfter den årelange popularitet, og sneakeren går højst sandsynligt aldrig af mode. Tag et kig forbi Intersport og forkæl dig selv eller en kær veninde med et par komfortable og moderigtige sko, I kan bruge til enhver anledning.