Flyt på landet

Sponsoreret

Hvis du er født og opvokset som en ægte byrotte, kan drømmen om landet virke attraktiv. Flere og flere flytter også de her dage fra by til land.

 

Men måske sidder du med en knude i maven, der karambolerer med dine drøm. For kan det overhovedet løbe rundt?

 

Der er mange gode argumenter for at flytte til landet. Drop bekymringerne og skift dine sneakers fra Adidas ud med ridetøj fra Kingsland.

 

Arbejd hjemmefra

Den største og mest legitime bekymring, du sikkert sidder med lige nu, er, hvordan du skal arbejde. For der er uden tvivl mere arbejde at hente inde i byen. Men Coronapandemien lærte os, at mange mennesker fint kan passe deres arbejde hjemmefra.

 

Derfor er flere virksomheder også begyndt at implementere, som en del af deres faste hverdag, at medarbejdere kan vælge at arbejde fra deres egen stue. Det sparer man også benzin på.

 

Natur

Det er balsam for sjælen at komme ud der, hvor der er lidt højere til loftet. Selv den mest hærdede byrotte kan blive ramt af en ornitologisk feber. Pludselig kan du blive helt høj på den følelse, du får, når en Rød Glente glider over himlen.

 

Det er også herude på landet, at du får muligheden for at pleje den tætte forbindelse til husdyr. Der ligger med garanti en lokal rideskole, der kan smide dig op på ryggen af en hest.

 

Stilhed

Når du flytter fra by til land, vil du hurtigt finde ud af, hvad udtrykket ’larmende stilhed’ betyder. Der er altid baggrundsstøj inde i byen som summer. På et tidspunkt udvikler man et døvt øre for det.

 

Men når først du kommer ud på landet, vil det gå op for dig, hvor meget støj, du har været vant til, og hvor dejlig stilheden føles, når den er der.