Find det perfekte undertøj til din mand

Sponsoreret

At vælge det rigtige undertøj virker muligvis ikke som den mest afgørende beslutning. Mange af os undervurderer faktisk vigtigheden af godt undertøj. Der findes rigtig mange slags undertøj til mænd. At vælge det helt rigtige kan gøre en stor forskel. Ved du egentlig, om det er boxershorts, klassiske underbukser, trunks, eller andet der passer bedst til din mand?

Kig på din mands krop

Har din mand en slank krop, er trunks et rigtig godt valg. Hvis du eksempelvis vælger boxershorts, kommer hans krop til at se skeletagtigt ud. Er din mand under 176 cm., er klassiske underbukser det bedste valg. Hvis du vælger underbukser med ben, vil han komme til at se lavere ud, end han er. Mænd over 176 cm. vil komme til at se utrolig høje ud i et par klassiske underbukser. Derimod vil underbukser som eksempelvis boxershort komplimentere hans krop på en fin måde.

Vælg det rette materiale

Meget herreundertøj er lavet i 100 % bomuld. Bomuld er et blødt og dejligt materiale, der lader kroppen trække vejret. Hvis din mand er aktiv og træner meget, er bomuld ikke løsningen, da det let absorberer fugt. Polyester er et elastisk materiale, der giver mulighed for mere fleksibilitet. Det er tyndt stof, der er dejligt køligt. Materialet modal tilbyder mindre støtte end bomuld, men det har en dejlig blød fornemmelse og er fantastisk til daglig brug. Nylon har en glat fornemmelse, men det kan være mindre venligt på følsom hud. Find undertøj fra JBS hos Intimo.