Farvede glaslamper hitter i de danske hjem

Sponsoreret

Mangler du lidt nyt til hjemmet, så har stilfisk.dk muligvis lige det, du savner. Find det store udvalg af smukke møbler og interiør fra Bloomingville.

Vi er meget mindre farveforskrækkede, end vi har været tidligere lige nu. Væggene må gerne farves igen, tallerkner behøver ikke at være hvide, mange farver er “det nye sort” og så videre. Bloomingville går foran med mange nye spændende møbler og indretning til hjemmet, og de er heller ikke farveforskrækkede, samtidig med at de har noget til enhver smag.

Eksempelvis kan du finde en smukt fremstillet pendel lampe fra Bloomingville i et elegant og unikt design. Pendlens mønstrede lampeskærm i grønt glas skaber stemning og atmosfære i rummet, og den er også med til at skille sig lidt ud og er derfor et modigt valg, som man lægger mærke til. Hæng den smukke lampe over spisebordet, på soveværelset, eller i entréen, og den vil ændre looket i rummet til det bedre.

Blommingville er et dansk designfirma, som har har fået stor succes både herhjemme og internationalt. Deres kollektioner indeholder møbler og interiør som designes af designvirksomhedens dytige og kreative designteam.

De introducerer 4 nye kollektioner hvert år, og så har de også et smukt udvalg af børnekollektioner. Alle designs er tegnet i hånden, og som grundregel bestræber Bloomingville sig på at lave møbler og produkter, der kan føre noget overraskende og forfriskende med sig, så blot én ting kan være med til at ændre et helt rum.

Hvis du kunne tænke dig at shoppe lampet eller noget helt andet fra Bloomingville, så kan du klikke dig rundt i hele udvalget hos stilfisk.dk, hvor du kan læse mere om de enkelte produkter