Få skræddersyet din drømmerejse!

Sponsoreret

Det er så skønt at rejse! At efterlade alle hverdagsproblematikkerne derhjemme og, for en stund, koncentrere dig om at samle på en masse nye oplevelser og udvide din horisont. Skræddersyede rejser giver dig muligheden for at sammensætte din helt egen rejse, så du kan besøge alle dine drømmedestinationer. I dette indlæg vil vi vække din rejsefeber med x bud på din næste skræddersyede rejse!

  • Rundrejse i Vietnam

Vietnam er en populær destination med den skønneste befolkning, en masse kultur, smukke landskaber og unikke seværdigheder. Her vil du helt sikkert opleve noget ud over det sædvanlige, og befolkningen er kendt for altid at møde nye turister med åbne arme. Besøg storbyen Hanoi, tag på trekking i Sapa, se smukke vandfald og tag på cruise i Halong-bugten, besøg den smukke by Hoi An og tag på bytur i Ho Chi Minh City – mulighederne er uendelige!

  • Ø-hop i Indonesien

Indonesien byder på et væld af skønne paradisøer, hvor du kan opleve alt lige fra de vildeste sandstrande med det klareste vand til overdådige vulkaner. Den perfekte destination, hvis du både drømmer om afslapning og en masse skønne oplevelser. Besøg kysten ved Sanur, Rinca Island med Komodo-drager og gigantiske firben, fiskerbyen Labuan Bajo eller Gili Trawangan med hvide sandstrande og krystalklart vand. I Indonesien er der noget for enhver smag!

  • Togtur på Sri Lanka

Sri Lanka er et forholdsvis lille land, som dog har en helt masse at byde på! Sri Lanka er særligt kendt for det smukke togture, som ikke blot fører dig fra A til B, men som også giver dig nogle af de vildeste naturoplevelser. Besøg den hektiske storby Colombo, tag på jeep-safari i en af landets nationalparker, hvor du både kan se elefanter, leoparder og flodheste, hvis du er heldig. Besøg teplantager i Kandy, og lær at surfe på en af de skønne strande ved kysten.