Et moodboard er et perfekt hjælpemiddel til indretning af et hjem

Sponsoreret

Det kan være, at du føler dig som en lille pige i et eventyrland, når du får lov til at indrette et hjem helt fra bunden. Men det er ikke alle, der har det sådan. Det kan virke skræmmende at stå foran et hus eller en lejlighed, hvor alle rum er gabende tomme. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte henne, er det en fordel at lave et moodbard. 

Start med at lave et moodboard

Når du skal i gang med at indrette et hjem, bør du som det første lave et moodboard. Et moodboard er en slags collage, hvor du samler alle mulige billeder, grafik, materialeprøver, farver og tekst. Sådan en collage giver et rigtig godt visuelt billede af, hvordan du ønsker, at dit hjem skal se ud. 

Derfor er det en god idé at lave et moodboard

Det er en rigtig god idé at lave et moodboard, når du skal gennem en kreativ proces. Og det er lige præcis, hvad du skal, når du skal indrette et hjem fra ende til anden. Dit moodboard hjælper dig med at afgøre alt vedrørende farver i rummene m.m. Du kan desuden lave et moodboard for hvert rum samt et overordnet moodboard.

Dit overordnede moodboard kan samle den stil, som du ønsker at have gennem hele boligen, så der er en rød tråd. Det kan eksempelvis være, at du sætter et billede af en designerlampe på collagen, hvilket illustrerer, at du ønsker designer lamper, designer møbler m.m. i hele boligen.