Erstat din balsam med et naturligt alternativ

Sponsoreret

Det er ikke altid, vi tænker over, hvad det er, vi putter i vores hår. De fleste mennesker bruger til daglig enten shampoo, balsam, hår-kur, hårolie eller andre ting, til at style håret med. Desværre er der en masse usunde ting i disse produkter såsom ceteryl alchohol og parfume, som i længden kan skade dit hår.

 

Olivenoliens mange egenskaber

Heldigvis er det både nemt og billigt, at erstatte dine mange skønhedsprodukter på badeværelseshylden med naturlige alternativer.

 

Du kan for eksempel købe en naturlig olivenolie, og bruge den som fugtgivende hår-kur eller til dine tørre spiser. Olivenolie besidder utrolig mange egenskaber, og olien har siden oldtiden været brugt til håret, på grund af dets ernæringsmæssige egenskaber, som trænger ind i håret.

 

Du kan derfor sagtens bruge olivenolien som en naturlig balsam. I starten vil det føles lidt mærkeligt, og måske fedte dit hår lidt, men med tiden vil dit hår se ekstra skinnende og sundt ud.

 

Olivenolie vil, hvis det bruges i håret korrekt og regelmæssigt, tilføre en masse fugt og dermed kontrollere tørhed. Dit hår vil føles silkeblødt og samtidig være stærkt og sundt.

 

Hår-maske med olivenolie

Når du bruger olivenolie som hårmaske, skal du først gøre dit hår fugtigt. Derefter kommes olivenolien i håret, og olien masseres godt ind i hovedbunden med cirkulære bevægelser. Dæk så dit hår med en hætte og lad det trække i 15 minutter. Skyl hår-masken ud med lunkent vand, og gentag kuren efter behov – gerne to gange om ugen.

 

Kokosolie

Kokosolie er også en olie, der har en lang række af gode egenskaber, hvis du bruger det håret. Du kan blande olivenolie med kokosolie, gnide det i hele håret samt hovedbunden, lade det virke i 30 minutter, hvorefter du skyller det grundigt ud med koldt vand.