En hurtig snack på vejen

Sponsoreret

Mange af os har en travl hverdag, der hverken binder os til et kontor eller bestemt adresse. Det kan være en karrierevej, der dikterer, at vi selv skal flytte os hyppigt rundt mellem adresser. Det betyder også, at vi måske sidder i møde midt i frokosten, eller sidder i bilen, hvor man ikke lige hiver en madpakke op ad tasken.

 

Derfor er vi også mange, der ofte falder i landevejens helt store rævesaks: tankstationerne. Det er sjældent mere nærende mad, vi kan købe der, end en chokoladebar og lidt hvidt brød at toppe af med. Det er selvfølgelig uholdbart i længden – både for sundheden og økonomien.

 

Sørg derfor for altid at have en lille snack, eller et mellemmåltid med i tasken, så det ikke er mavens knurren der skal afgøre, om du tager motorvejens næste afkørsel.

 

Den hjemmelavede

Det er heller ikke helt lige gyldigt, hvad man putter i tasken, og senere hen hovedet. Mange ser nemlig müslibaren Corny som et sundt mellemmåltid, for ”der er jo gryn i”. Sandheden er, at den er spækket med sukker, nærmest lige så meget som en marsbar.

 

I stedet bør man investere en lille smule tid i at lave sine egne müslibarer. På den måde, kan man også helt selv styre, hvad der kommer i den mættende snack.

 

En anden mindre tidskrævende klassiker er et par kogte æg og en gulerod. Perfekt til turen.

 

Den købte

Skal man endelig købe sin snack, bør man købe en rawbar. Rawbaren er lavet på dadelkonfekt uden tilsat sukker, og er derfor et sundere alternativ.

 

Rawbaren er ikke længere ny på det danske marked, og kan efterhånden fås med smage, der spænder helt fra mynte, til frugt, til kaffe. Den lille bar mætter på en behagelig måde, og så er den velsmagende.