Dine muligheder for perfekte øjenbryn

Sponsoreret

Selvom øjenbryn i virkeligheden blot udgør to små streger med hår i panden, så har de altså stor betydning for dit overordnede udseende. Det kan også tydeligt mærkes i samfundet, hvor øjenbrynene får stor betydning – både når vi snakker makeup og kosmetiske behandlinger. Men hvilke muligheder har du egentlig, når det kommer til at holde dine øjenbryn pæne?

4 metoder til pæne øjenbryn

Den klassiske

Her gør du øjenbrynene til en del af din daglige makeuprutine. Du kan bruge en pudder eller gel i din ønskede øjenbrynsfarve (vær opmærksom på, at den ikke bliver for lys eller mørk). Denne metode skal gentages dag efter dag, og du kan med fordel supplere med en gel eller voks, som holder øjenbrynene på plads i løbet af dagen.

Farvede øjenbryn

Mange er også tilhængere af at farve sine øjenbryn, så farven holder i længere tid. På den måde kan du undgå at farve dem med makeup hver morgen, men blot nøjes med at sætte dem med en gel eller voks. Her skal du være opmærksom på at fjerne farven efter den rette mængde tid, ellers kan øjenbrynene gå hen og blive meget mørke.

Microblading

Med Microblading får du tegnet små, permanente hår, så det ligner rigtige hår. Det er en større proces, som selvfølgelig også er dyrere end de andre metoder – til gengæld får du perfekte bryn lige efter din smag! Helingsprocessen tager nogle uger, men du slipper for at røre dine bryn efter det. Prøv for eksempel Microblading i Vejle.

Browlift 

Med et Browlift får du brynene formet permanent, så du undgår brugen af gel eller voks til dagligt. Det kræver altså, at du er tilfreds med mængden af hår i dine øjenbryn i forvejen, ellers vil denne metode ikke have den ønskede effekt. Et Browlift holder i 4-6 uger, og derfor skal du også være opmærksom på, at det skal holdes ved lige.