Den perfekte bryllupslokation

Sponsoreret

Bryllupsfesten skal være uforglemmelig, og lige præcis derfor er den helt rigtige lokation så vigtig! Der skal være de rette omgivelser til billeder, gæsterne skal nyde at være til fest, og rammerne skal være lige efter jeres ønsker. Drømmer I om højt til loftet, lækker mad samt omgivelser med både skov og vand, og skal I tilmed holde bryllup i Århus? Så har vi den perfekte lokation til dig og din udkårne.

Forestil jer en bryllupsfest i skovens dybe stille ro, hvor rislen fra bækken i nærheden kan høres, og havet kan anes. Det får du på Thors Mølle! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du skal faktisk kun en lille smule ud fra centrum, før du kører ind i Marselisskoven, hvor Thors Mølle ligger placeret lige i begyndelsen. Så hvis både I og størstedelen af gæsterne kommer fra Aarhus, så får I ganske enkelt ingen bedre placering end her.

Her er der mulighed for at starte stille og roligt ud med bryllupsreceptionen og fortsætte til den lyse morgen med dans og sang. Samtidig har I gode rammer til at danne en bryllupsmenu lige efter jeres ønsker – både i forhold til mad og drikke.

Fordelen ved at holde bryllupsfesten ude

Nogle brudepar har klare ønsker for pynt og tema til bryllupsfesten, og her er Thors Mølle altid åbne for en god snak om de mange muligheder! Det er altid rart at holde bryllupsfesten ude. På den måde bliver det helt efter jeres ønsker, men samtidig behøver I ikke selv at holde styr på alle småtingene – i stedet kan I nyde jeres dag for fulde drøn. Hvad mere kan man ønske sig?