De bedste gaver til den nyfødte

Sponsoreret

Nybagte forældre har ventet i ni måneder på at få deres lille vidunder. Det bør naturligvis fejres sammen med venner og familie. Du kan deltage i forældrenes glæde ved at komme med en gave til den lille prins eller prinsesse. Mangler du idéer til en sød gave til babyen, så finder du inspiration herunder.

Sødt babytøj eller et gavekort

Det er uden tvivl hyggeligt at købe baby tøj uanset, om det er til din egen eller til andres baby. Så er du vild med at shoppe tøj, er det helt sikkert en god gave til den lille ny. 

Dog skal du være opmærksom på, at der måske er mange, der kommer med babytøj. Og da den lille vokser med lynets hast, kan det være svært for forældrene at nå at bruge det hele. Det kan derfor være en god idé at give et gavekort til babytøj i stedet. 

Sjovt og lærerigt babylegetøj

Alle børn bør have noget sjovt og lærerigt babylegetøj, da det er med til at udvikle dem. En rangle er oplagt til den lille ny, da ranglen både kan lave lyde og motivere barnet til at række ud efter den, holde den selv, putte den i munden og meget mere. 

En hyggelig børnebog eller sangbog

En sangbog kan den lille baby få glæde af fra dag et. Mor og far kan nemlig synge diverse børnesange for babyen helt fra starten af. Børnebøger er også en god gave, da de er med til at udvikle et barns sprog. Desuden er pegebøger rigtig gode til de helt små.