Beskyt dig selv med et CE godkendt mundbind

Sponsoreret

I dag er det påkrævet at gå med mundbind alle offentlige steder. Færdes du i den offentlige trafik eller andre steder blandt andre mennesker, er det nødvendigt at bære et mundbind i en god kvalitet.

Mundbind findes efterhånden i alle mulige afskygninger. Det kan være de meget almindelige mundbind, som mange bruger – dem der er blå på den ene side og hvide på den anden. Men det kan også være et i stof i flere forskellige farver.

Du skal bære mundbind, hvis du er i tæt forbindelse med andre mennesker. Det kan være i forbindelse med dit job, hvor der for eksempel er møder og lignende med andre mennesker, eller det kan være, at dit job består i at hjælpe svage eller ældre mennesker.

Her er det meget vigtigt at bære et mundbind. Mundbindet bruges som en beskyttelse over den nederste del af dit ansigt altså næse, mund og hage.

Stort udvalg af effektive værnemidler

Hos Lomax finder du et stort udvalg af værnemidler. Heriblandt mundbind, masker og håndsprit. De forskellige mundbind findes i flere forskellige typer, blandt andet de almindelige blå, men også dem der er lidt sjovere med forskellige figurer, som er til dig der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden.

Men udover de forskellige mundbind og masker, så er der også brug for at bruge handsker og håndsprit, og hos Lomax finder du et stort udvalg.

Når du bærer et mundbind, er det ikke kun dig selv du beskytter. Du beskytter også andre i og med, at mundbindet er i stand til at filtrere luften og de partikler, der kommer fra personen, som bærer mundbindet.