Alternative skønhedstips

Sponsoreret

Mange kvinder er vant til at udføre diverse skønhedsrutiner på en bestemt måde. Derfor bliver der ofte glemt at vende blikket mod alternative metoder. Her finder du et udpluk af alternative skønhedstips, så du måske kan få lidt ny inspiration til dine skønhedsrutiner.

Brug kokosnøddeolie for at få tykkere øjenbryn

Har du meget tynde øjenbryn, der kræver, at du hver morgen er nødt til at få styr på dem, inden du bevæger dig ud ad døren? Det er sikkert blevet en integreret del af din dagligdag, men du ville højst sandsynligt ønske, at du kunne slippe for det. I sådan et tilfælde kan du prøve at bruge en ren kokosnøddeolie, da det er en fantastisk fugtighedscreme, som kan gøre dine øjenbryn tykkere. Kokosnøddeolien stimulerer hårvæksten, hvis du påsmører den dagligt over en længere periode. Det gælder altså om at være tålmodig.

Olivenolie mod strækmærker under graviditet

Det er et velkendt fænomen, at en graviditet godt kan medføre en del strækmærker. Hvis du gerne vil afhjælpe dette problem, er olivenolie en naturlig måde til at forebygge eller reducere strækmærker. Olivenolie indeholder nemlig E-vitamin, der genopbygger hudvævet. Hvis du bruger det kontinuerligt, bør du se positive resultater.

Rens ører uden at gøre brug af vatpinde

Når ørerne skal renses, bruger de fleste af os vatpinde. Vatpinde er dog desværre ikke den bedste metode, når du vil fjerne ørevoks. Hvis du bruger en vatpind, skubber du nemlig blot det meste af ørevoksen længere ind i øret. Læs hvordan du kan rense ører uden vatpinde her.