8 produkter, du ikke kan undvære i makeup-tasken

Sponsoreret

Mange kvinder har en stor samling af makeup. Alverdens øjenskyggepaletter og læbestifter, som du i virkeligheden aldrig får brugt, og som gør, at du altid skal rode rundt efter din hverdagsmakeup i din makeup-taske. Så til dig har jeg ét tip – ud med alt det, du alligevel ikke bruger, og så får du her mine bud på, hvad du altid bør have i makeup-tasken.

Mascara

En god mascara gør hele forskellen! Uanset om du er til de lange vipper, stor volumen eller et mere naturligt look, så fremhæver en mascara unægteligt dine øjne.

Eyeliner

Du har alverdens muligheder med eyeliner! Du kan tegne langs vippekanten for at give dine vipper et ekstra fyldigt look eller lave det klassiske cat-eye.

Vælg en neutral øjenskygge

Ingen grund til at have makeup-tasken fyldt med alverdens øjenskygge! Vælg istedet en neutral af slagsen, som er god både til hverdag og fest.

Lipgloss

Altid kysseklare læber lige ved hånden! En lipgloss er aldrig for meget eller for lidt, og derfor skal den selvfølgelig altid have en plads i makeup-tasken.

Concealer

Vi drømmer alle om flot hud, og en concealer er vores bedste hjælper til netop dette. Sørg for at have en concealer, der passer til din hudtone – hellere lidt for lys end for mørk.

Pudder

Mange har en tendens til fedtet hud, og pudder er den bedste løsning på netop dette. Måske den endda skal med i håndtasken, så du løbende kan touche up.

Blush

Blush er altid godt, når vi har brug for lidt glød i kinderne og liv til ansigtet.

Foundation

Det er ikke alle, der har brug for en foundation. Om ikke andet er det altid en god idé med en god base, før du lægger alt det andet makeup.