3 tips til at holde dine fødder varme om vinteren

Sponsoreret

Uanset om du arbejder meget udenfor i den kolde tid, eller om du bare elsker at være udendørs, er det vigtigt, at du klæder dig ordentligt på fra top til tå. Der er ikke noget værre end at have et halstørklæde, en hue, handsker og mange lag tøj på og stadig mærke kulden snige sig ind på dine fødder. Så hvordan holder du dine fødder varme og beskyttede om vinteren? Her er nogle praktiske tips.

  1. Vælg de rigtige sokker

Først og fremmest skal du sørge for at vælge de helt rigtige sokker. For at holde dine fødder varme og tørre skal du helst vælge sokker, der er åndbare, fugttransporterende og tynde eller mellemtykke. Derudover er det en fordel at gå efter uldsokker, da uld er et af de varmeste materialer.

  1. Tag passende støvler på

Dine sko giver det ydre lag af beskyttelse mod fugt og spiller en stor rolle for, hvordan dine fødder holder (eller ikke holder) varmen. Det betyder, at du bør tage lækre støvler på i en høj kvalitet. Støvlerne bør være både åndbare og vandtætte, hvis du skal bruge dem udenfor. Mangler du hjemmesko til de kolde måneder, kan du tage et kig på lammeskindsstøvler.

  1. Brug kun tørre støvler

Du ved det nok allerede, men vi siger det alligevel. Våde fødder fører til kolde fødder. Så når du kommer hjem, skal du straks tage dine støvler af og lade dem tørre, inden du bruger dem igen. Støvlerne skal være helt tørre, da du ellers vil have meget svært ved at få varme fødder, når du igen tager dem på.