Venindeweekend? Prøv en klatrepark!

Sponsoreret

Trænger I i venindegruppen til luftforandring og et alternativ til de typiske shoppeture, cafe latte-eftermiddage og vin-aftner? Med en sjov tur i trætoppene af en klatrepark får I med garanti frisk luft under vingerne og sjove minder i gemmebogen. 

Udfordrende, sjovt og sammenhold

Frederiksdal Klatrebane er indbegrebet af sjov, underholdende aktiviteter, der kan udfordre enhver klatrer! Uanset om I har prøvet af klatre før, så er der masser af mulighed for at få sved på panden og flytte personlige grænser – og ikke mindst få gang i sammenholdet i gruppen. Klatreparken består af 3 klatrebaner med 3 forskellige sværhedsgrader og 6 svævebaner. Hele herligheden forbindes af 50 platforme og sjove, udfordrende forhindringer, som er placeret 3 til 16 meter oppe i trætoppene.

Tag veninder, familie eller kollegaer med

Søger I en klatrepark nær København, så er Frederiksdal det rigtige sted! Her kan I tage hele familien under armen, hygge jer med en veninde-tur, polterabend eller arrangere teambuilding for kollegaerne. Hos Frederiksdal kan de tilrettelægge et program, der passer perfekt til jeres gruppe.

Sikkerheden er naturligvis i top – alle deltagere får udleveret en klatresele og en hjelm. Herefter følger en instruktion på prøvebanen, før I slippes fri i trætoppene på de store klatrebaner. På hver klatrebane findes en gennemgående sikkerhedswire, som alle deltagere er hægtet på med en unik karabin, der ikke kan åbnes. Systemet sikrer, at det ikke er muligt at falde ned og at det er umuligt at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert under klatresessionen.

Lyder det som en aktivitet, der bare må prøves af? Book tid på hjemmesiden, og få en sjov dag med masser af grin, frisk luft og sjove udfordringer, der flytter grænser.