Vælg den rigtige blazer

Sponsoreret

En blazer kan gøre underværker, og få ethvert outfit til at se ud af langt mere, end det i virkeligheden er. Det gælder hvad enten dit outfit skal dresses op eller ned, for her er en blazer til dame, nemlig et helt klart must i garderoben. 

 

De fleste forbinder blazeren, med det klassiske business-outfit, som oftest bruges i forbindelse med job. Men det behøver langt fra være sådan, og vil du gerne bruge blazeren til mere end du allerede gør, så bør du læse med lige her. Blazeren kan du nemlig bruge både til hverdag og fest, og til livets mange forskellige begivenheder. 

 

Du skal tænke på din kropsform

Det første du bør tænke over er din kropsform. Hvad der passer din veninde, er ikke ensbetydende med passer til dig. Har du en timeglasfigur, kan du eksempelvis kombinere blazeren med et fint bælte, for at fremhæve din talje, eller du kan lade den stå åben, hvis du gerne have et mere afslappet look. Vil du til gengæld have en blazer, der får dig til at virke slank, kan du vælge en med længde og en lige pasform. 

 

Feminint eller maskulint

Der findes i dag et stort udvalg af blazere. Heraf også snit, mønstre, farver og stilarter. Det samme gælder de mange blazere fra Bruuns Bazaar, som uden tvivl vil blive en essentiel del af din garderobe, når først du har prøvet en af dem på. 

 

Søger du efter en moderne blazer, som passer nutidens og det skandinaviske look til fulde, så bør du tjekke udvalget hos bruunsbazaar.dk.