Vælg bæredygtigt med LastSwab-vatpinde

Sponsoreret

De fleste har en lille æske med vatpinde stående på badeværelset, som står klar til at udføre sin tjeneste; at rense dine ører. De traditionelle vatpinde bliver brugt og smidt ud efter brug, men et alternativ hertil er en LastSwab vatpind, som kan bruges igen og igen.

Et bæredygtigt valg

Mange af os bruger vatpinde dagligt eller flere gange om ugen til at rense ører, fjerne makeup og neglelak. Vatpindene kan blandt andet være produceret af plastik, træ, papir og en pårullet vattot. Efterhånden ved langt de fleste, at plastik ikke er godt for miljøet, og især ikke når den populære vatpind smides ud efter brug, og måske bliver der brugt flere vatpinde dagligt. Et alternativ til den traditionelle vatpind er LastSwab, som er lavet af en form for gummi, TPE. Selve pinden er lavet af plastik som ved mange andre vatpinde, forskellen er blot, at en LastSwab kan bruges igen og igen – faktisk op til tusind gange. På den måde nøjes du med en enkelt vatpind eller nogle stykker, i stedet for at bruge flere om dagen for at smide dem ud, og dermed er LastSwab vatpindene et bæredygtigt valg.

Genanvendeligt

Hos The Zero Waste Shop har de et stort udvalg af produkter, der kan erstatte ikke-bæredygtige valg, såsom sugerør, bagepapir, tandbørster og madkasser, og det gennemgående koncept er, at produkterne kan bruges igen og igen, i stedet for at blive smidt ud efter at være brugt et par gange. Skal du bruge vatpinde til at fjerne makeup, anbefaler de en særlig vatpind til det, som er mere spidst i enden, og dermed kan den få alle resterne af. Tag et bæredygtigt valg hos The Waste Shop!